PROJECTEN         INFO         WORKSHOPS

    ONTWERP WORKSHOPS   
Woonkamer Workshops
Gedurende mijn studie ging ik graag in gesprek over vormgeving, werk en verwonderingen. Nadat ik mijn studie had afgerond, ging ik manieren zoeken om deze gesprekken te blijven voeren. Zo begon ik met het organiseren van workshops, gewoon in de woonkamer. Samen maakten en bespraken we beeld, waarbij de focus vooral lag op het samen creëren en daar plezier in hebben!

Designer Nerds & Noobs
Nu organiseer ik workshops voor verschillende groepen: ervaren én onervaren.
Ik pas de werkwijze vaak aan op de kennis en vraag van de groep, maar de focus is sinds de woonkamer workshops niet verschoven. Samen creëren en daar plezier in hebben is hoofdzaak.       

DE UITVINDFABRIEKIk ben regelmatig in de Uitvindfabriek in Breda te vinden. Hier begeleid ik kinderen van 4 – 12 jaar met verschillende technische workshops: deze verschillen per schoolbezoek.

Op reguliere dagen worden de kinderen uitgedaagd om nieuwe dingen te creëren. Met diverse materialen (piepschuim, oude apparaten) kan en mag bijna alles.

Ook worden hier (teambuilding-) evenementen van diverse bedrijven georganiseerd, waarbij vanuit de Uitvindfabriek een begeleidende rol bij workshops vervuld wordt.

www.uitvindfabriek.nl


© 2016 – 2019
liek van egmond